Tesla Model X opties

Welke opties zijn er allemaal beschikbaar voor de Tesla Model X?

Batterij opties Tesla Model X

Standard Range

• actieradius: 375 kilometer (WLTP-schatting)
  • 0-100 km/u: 4.8 sec
  • Top speed: 250 km/u

Long Range

• actieradius: 505 kilometer (WLTP-schatting)
  • 0-100 km/u: 4.6 sec
  • Top speed: 250 km/u

Performance

• actieradius: 485 kilometer (WLTP-schatting)
  • 0-100 km/u: 3.6 sec
  • Top speed: 250 km/u

Kleur Tesla Model X

• Solid Black: Standard
  • Midnight Silver Metallic
  • Obsidian Black Metallic
  • Deep Blue Metallic
  • Pearl White Multi-Coat
  • Red Multi-Coat

Velgen Tesla Model X

• 20” Zilveren Slipstream velgen: standaard
  • 20" Sonic Carbon velgen
  • 22” Onyx Black Turbine velgen

Standaarduitrusting Tesla Model X

Comfort

• Intelligente luchtvering met GPS-geheugen voor het automatisch verhogen en verlagen van de rijhoogte
  • De grootste, panoramische voorruit die op dit moment in productie is, biedt een ongeëvenaard uitzicht
  • Falcon Wing-portieren bieden eenvoudig toegang tot de stoelen op de tweede en derde rij, zelfs op krappe parkeerplaatsen
  • 2492 liter opbergruimte in de configuratie met vijf stoelen
  • Kofferruimte aan de voorzijde met ruimte voor bagage
  • Elektrische achterklep
  • Keyless entry (toegang zonder sleutel)
  • Verlichte deurgrepen
  • Warme LED-ambientverlichting voor interieur
  • Standaard inbegrepen sleeppakket met software die schommelingen van de trailer controleert en waar nodig de remkracht aanpast
  • Zeer sterke stalen trekhaak die geschikt is voor fiets- en skidragers voor op de trekhaak en voor maximaal 2250  kg met wielen van 20" en 22"

Veiligheid

• De actieve veiligheidstechnologieën, zoals een waarschuwingssysteem voor zijdelingse botsingen en een automatisch noodremsysteem, worden nu beschikbaar via draadloze software-updates.
  • LED-mistverlichting
  • Elektrisch inklapbare en verwarmde buitenspiegels
  • Dynamische LED-bochtverlichting in drie posities voor optimale zichtbaarheid
  • 4 ISOFIX-bevestigingen voor kinderzitjes

Garantie

• 8 jaar garantie op de batterij en aandrijflijn, ongeacht het aantal kilometers
  • Beperkte garantie van 4 jaar, maximaal 80.000 kilometer

Interieurindeling

5-zits configuratie (standaard)

sd

Biedt ruimte voor vijf volwassenen in twee rijen. De stoelen op de tweede rij kunnen worden opgevouwen als ze niet worden gebruikt, waardoor er extra bagageruimte ontstaat.

6-zits configuratie

6_zits configuratie

De passagierscapaciteit en het gevoel van ruimtelijkheid zijn in balans gebracht door de open toegang tussen de tweede en derde rij. De stoelen op de derde rij kunnen worden opgevouwen en liggen verzonken in de vloer als ze niet worden gebruikt, waardoor er extra bagageruimte wordt gecreëerd.
Inclusief airco- en verwarmingssysteem achterin.

Interieur met zes stoelen en middenconsole

6_zits configuratie met middenconsole

Optioneel console in de middelste rij met twee extra bekerhouders en een opbergvakje onder de armleuning. Deze functie kan niet worden verwijderd.
Inclusief airco- en verwarmingssysteem achterin.

7-zits configuratie

7_zits configuratie_Tesla Model X

Vergroot de passagierscapaciteit en bagageruimte met de 7-zits configuratie. De stoelen op de tweede en derde rij kunnen, als ze niet worden gebruikt, geheel vlak worden opgevouwen voor nog meer opbergruimte.

Inclusief airco- en verwarmingssysteem achterin.

Autopilot

• Hiermee kan uw auto automatisch sturen en accelereren en remmen voor andere voertuigen en voetgangers in dezelfde rijstrook.

Extra opties Tesla Model X

Premium upgrade pakket

• HEPA-luchtfiltersysteem van medische kwaliteit om te voorkomen dat virussen en bacteriën in het voertuig komen.
  • Twee filters met actieve koolstof om te voorkomen dat nare geuren, stikstofoxiden en uitlaatgassen met koolwaterstof de lucht in het voertuig vervuilen
  • Automatisch openende voordeur
  • Audiosysteem dat specifiek is afgestemd op de ultrastille cabine van Tesla
  • Onder-nul-winterfuncties zoals stoelverwarming voor elke passagier, een verwarmd stuur, ruitenwisserontdooiers en ruitensproeierverwarming

Volledig zelfrijdende functie

• Autopark: zowel fileparkeren als haaks parkeren.
  • Navigeren met Autopilot: automatisch rijden van oprit tot afrit op de snelweg, inclusief knooppunten en het inhalen van andere voertuigen.
  • Voorrijden: uw auto komt vanaf de parkeerplaats automatisch naar u toe. Echt waar.

Accessoires

20" Pirelli winterbandenset

De winterband Scorpion van Pirelli is speciaal voor hoogwaardige, moderne SUV's ontworpen. Met deze winterband remt u comfortabel af op hellingen en neemt u moeiteloos bochten in winterse omstandigheden. De set bevat vier Slipstream velgen van 20".