Tesla Model X Muligheder

Hvilke muligheder er der tilgængelige for Tesla Model X?

Batteri muligheder til Tesla Model X

Standard Range

• Rækkevidde: 375 kilometer (WLTP-estimering
  • 0-100 km/t: 4,8 sekunder
  • Top hastighed: 250 km/t

Long Range

• Rækkevidde: 505 kilometer (WLTP-estimering)
  • 0-100 km/t: 4,6 sekunder
  • Top hastighed: 250 km/t

Performance

• Rækkevidde: 485 kilometer (WLTP-estimering)
  • 0-100 km/t: 3,6 sekunder
  • Top hastighed: 250 km/t

Tesla Model X farver

• Solid sort: Standard
  • Midnight Silver Metallic
  • Obsidian Black Metallic
  • Deep Blue Metallic
  • Pearl White Multi-Coat
  • Red Multi-Coat

Tesla Model X fælge

• 20" Sølv Slipstream fælge: standard
  • 20" Sonic Carbon fælge
  • 22" Onyx Black Turbine fælge

Standardudstyr til Tesla Model X

Komfort

• Intelligent luftaffjedring med GPS-hukommelse til automatisk hævning og sænkning af kørehøjden
  • Den største panoramiske forrude i øjeblikket i produktionen, der giver en enestående udsigt
  • Falcon Wing-døre giver nem adgang til anden og tredje række sæder, selv på trange parkeringspladser
  • 2492 liter opbevaringsplads i konfiguration med fem sæder
  • Forsklap med plads til bagage
  • Elektrisk bagklap
  • Keyless entry (adgang uden nøgle)
  • Belyste dørhåndtagVarm LED-ambientbelysning til interiør
  • Standard inkluderet trækkrogspakke med software, der overvåger trailerens bevægelser og justerer bremskraften efter behov
  • Meget stærk ståltrækkrog, der er velegnet til cykel- og skiholdere til trækkrogen og til op til 2250 kg med 20" og 22" hjul

Sikkerhed

• De aktive sikkerhedsteknologier, såsom sidekollisionsadvarselssystem og automatisk nødbremsesystem, er nu tilgængelige via trådløse softwareopdateringer.
  • LED-tågelygter
  • Elektrisk indklappelige og opvarmede sidespejle
  • Dynamisk LED-kurvelys i tre positioner for optimal synlighed
  • 4 ISOFIX-fæstninger til børnesæder

Garanti

• 8 års garanti på batteriet og drivlinjen, uanset antal kilometer
  • Begrænset 4-årig garanti, op til 80.000 kilometer

Interiørindretning

5-sæders konfiguration (standard)

Tilbyder plads til fem voksne i to rækker. Sæderne på anden række kan foldes ned, når de ikke bruges, hvilket giver ekstra bagagerum.

6-sæders konfiguration

Passagerkapaciteten og rumfornemmelsen er afbalanceret med åben adgang mellem anden og

tredje række. Sæderne på tredje række kan foldes ned og fordybes i gulvet, når de ikke bruges,

hvilket giver ekstra bagagerum.

Inkluderer aircondition og opvarmningssystem bagtil.

Interiør med seks sæder og midterkonsol

Valgfri midterkonsol i midterste række med to ekstra kopholder og et opbevaringsrum under

armlænet. Denne funktion kan ikke fjernes.

Inkluderer aircondition og opvarmningssystem bagtil.

7-sæders konfiguration

Øger passagerkapaciteten og bagagerummet med 7-sæders konfigurationen. Sæderne på

anden og tredje række kan foldes helt fladt, når de ikke bruges, for endnu mere

opbevaringsplads. Inkluderer aircondition og opvarmningssystem bagtil.

Autopilot

Dette tillader din bil at styre, accelerere og bremse automatisk for andre køretøjer og

fodgængere i samme kørebane.

Ekstra muligheder til Tesla Model X

Premium-opgraderingspakke

• HEPA-luftfiltersystem af medicinsk kvalitet for at forhindre indtrængen af vira og bakterier i
  • køretøjet.
  • To filtre med aktivt kulstof for at forhindre ubehagelige lugte, nitrogenoxid og brintoxider i at
  • forurene luften i køretøjet
  • Automatisk åbning af fordøren
  • Lydsystem, der er specielt afstemt til Tesla's ultrastille kabine
  • Under-nul vinterfunktioner som sædevarme til hver passager, opvarmet rat, viskerbladsopvarmere og sprinklerdysevarme

Fuld selvstyrende funktion

• Autoparkering: både parallelparkering og vinkelret parkering.
  • Navigering med Autopilot: automatisk kørsel fra påkørsel til frakørsel på motorvejen, herunder knudepunkter og overhaling af andre køretøjer.
  • Summon: Din bil kommer automatisk til dig fra parkeringspladsen.

Tilbehør

20" Pirelli vinterdækssæt

Vinterdækket Scorpion fra Pirelli er specielt designet til high-end moderne SUV'er. Med dette

vinterdæk kan du komfortabelt bremse på bakker og ubesværet tage sving i vinterforhold. Sættet

inkluderer fire Slipstream-fælge på 20".