Pin-to-drive

Wat is het en hoe schakel in 'pin-to-drive' in?

Om het dieven lastig te maken heeft Tesla de 'pin-to-drive' functie uitgerold. Hiermee kan je Tesla niet rijden voordat er een PIN code is ingevoerd op het touchscreen. Zo schakel je de ‘pin-to-drive’ functie in: ga naar ‘Controls’ > ‘Safety and Security’ > ‘PIN to Drive’. Kom je er niet uit? Klik dan hier om de video te bekijken. Voordeel: als je 'pin-to-drive' hebt ingeschakeld kan je ook weer veilig gebruik maken van 'Passive Entry'.