PIN-kode for at køre

Hvad er det, og hvordan aktiverer man det?

Ved hjælp af "PIN-kode for at køre" funktionen kan du angive en firecifret kode, der skal indtastes for at kunne køre din Tesla.

For at aktivere "PIN-kode for at køre" funktionen på din Tesla's touchskærm, skal du følge disse trin: Gå til "Indstillinger", vælg "Sikkerhed" og derefter "PIN-kode for at køre". Du vil blive bedt om at oprette din egen firecifrede bekræftelseskode.

Hvis du glemmer din pinkode eller ønsker at deaktivere "PIN-kode for at køre" funktionen, kan du nemt gøre det ved at gå tilbage til indstillingerne på touchskærmen. Tryk på linket for at indtaste dine Tesla-login-oplysninger, og følg instruktionerne på skærmen.