Tesla Model 3 leveringstid

Hvad er leveringstiden for Tesla Model 3 i Danmark?

De aktuelle indikationer for leveringstider på en ny Tesla Model 3 vises altid på Tesla's konfigurator.

Hvordan bliver jeg opdateret om min leveringstid, efter jeg har bestilt hos MisterGreen?

VIN (Vehicle Identification Number) og leveringsaftale bliver automatisk arrangeret gennem Teslas system. Kunden modtager en SMS og e-mail, når aftalen er planlagt, og bliver kontaktet telefonisk 2 til 5 arbejdsdage før levering for at bekræfte detaljerne og besvare eventuelle spørgsmål. Kunden har mulighed for at afvise leveringsaftalen én gang.

Hvis du har yderligere spørgsmål om leveringstiden, kan du sende en e-mail til support@mistergreen.dk.