Tesla Model 3 levertijd

Wat is de levertijd van de Tesla Model 3 in Nederland?

De actuele indicatie levertijden voor een nieuwe Tesla Model 3 worden altijd bij Tesla in de configurator weergeven.

Hoe word ik op de hoogte gehouden van mij levertijd na bestellen bij MisterGreen?

VIN + delivery afspraak wordt automatisch door een systeem vanuit Tesla gedaan. Klanten krijgen SMS + e-mail nadat afspraak is ingepland en worden 2 tot 5 werkdagen voor levering telefonisch benaderd om alles nogmaals te bevestigen en openstaande vragen te beantwoorden. Het is eenmaal mogelijk om de afleverafspraak te weigeren.

Mocht jij nog overige vragen hebben over de levertijd kan jij een mail sturen naar support@mistergreen.nl