Tesla fuld selvkørende hardware 3.0

Her finder du al information om den hardwareopgradering, som FSD-Teslas får.

Hvordan genkender jeg, om jeg har HW 3.0 i min Tesla?

Hvis du har hardware 3.0-computeren i din bil, vil du bemærke, at bilen genkender lyskryds, stopskilte, kegler og vejafmærkninger under kørslen. Du kan også finde denne information i software-/hardwareoversigten i dine Tesla-indstillinger.

Er jeg berettiget til opgradering til FSD-computeren?

Hvis du har købt funktionen Fuld Selvkørsel (FSD) og ejer Autopilot-computer 2.0 eller 2.5, er du berettiget til en gratis installation af vores FSD-computer.

Hvornår vil opgraderingen til FSD-computeren være tilgængelig for mig?

Ejere med fuld selvkørselskontrol kan få oplysninger om forventet tilgængelighed af opgraderingen til FSD-computeren ved at bekræfte deres område og konfiguration.

Model Konfiguration Forventet tilgængelighed
Model S
Model X
Autopilotcomputer 2.5

Bygget før midten af ​​januar 2018 eller efter marts 2018
Skal planlægges
Autopilotcomputer 2.5

Bygget mellem midten af ​​januar 2018 og marts 2018
3. kvartal 2020
Autopilot computer 2.0
Model 3 Alt

Installation

Kan jeg lave en aftale om installation af FSD-computeren?
Hvis din bil er berettiget, og opgraderingen er tilgængelig for din bil, kan du lave en aftale i Tesla-appen ved at vælge 'Schedule Service' > 'Tilbehør' > 'Opgraderinger og installationer' og tilføje 'Opgrader FSD-computer' for at blive tilføjet til beskrivelsen.

Hvor lang tid tager installationen af ​​FSD-computeren?
Installationsprocessen tager normalt omkring en time, men kan tage længere tid afhængigt af din konfiguration.

Hvor meget koster opgraderingen til FSD-computeren?
Opgraderingen til FSD-computeren er gratis for ejere med fuld selvkørende kontrol. For at købe Full Self-Driving skal du gå til opgraderingsmenuen i Tesla-appen. Besøg venligst opgraderingssupportsiden for at få oplysninger om accepterede betalingsmetoder og refusioner .

Hvad sker der med dataene fra min gamle computer?
For at beholde alle dine indstillinger og præferencer overføres dine data først sikkert til din nye FSD-computer. Efter denne overførsel udfører vi en fabriksnulstilling på din bils gamle computer, før vi udskifter den med din opgraderede FSD-computer. Du kan også udføre en fabriksnulstilling til enhver tid ved at trykke på 'Kontroller' > 'Service' > 'Nulstilling til fabriksindstillinger'.

Egenskaber

Vil min bils ydeevne eller funktioner ændre sig, efter at FSD-computeren er installeret?
Med undtagelse af den seneste kørselsvisualisering påvirker installationen af ​​FSD-computeren ikke din bils ydeevne og er ikke påkrævet for at bruge de førerassistentfunktioner, vi tilbyder.

Vil jeg modtage fremtidige fuldautomatiske kontrolfunktioner med FSD-computeren?
Ja. Du vil i fremtiden kunne få adgang til yderligere fuld autopilot-funktioner via trådløse softwareopdateringer .

Hvad får jeg, når jeg køber Fuldstændig selvkørende kontrol?
Du får adgang til adskillige yderligere avancerede førerassistentfunktioner, designet til at give mere aktiv vejledning og automatiseret kørsel under dit aktive opsyn.

Kan FSD-computeren gøre min bil fuldstændig autonom?
Ikke endnu. Alle Teslaer kræver aktivt førerovervågning og er ikke autonome. Med FSD-computeren forventer vi at nå et nyt niveau af autonomi, når vi får milliarder af kilometers erfaring med at bruge vores funktioner. Aktivering og brug af disse funktioner er betinget af opnåelse af pålidelighed langt ud over menneskelige chauffører, såvel som myndighedsgodkendelse, hvilket kan tage længere tid i nogle jurisdiktioner.

*Kilde Tesla.com https://www.tesla.com/da_dk/support/full-self-driving-computer