Teslas Premium Connectivity Lease | Mister Green

I denne artikel kan du læse mere om Teslas Premium Connectivity-pakke. Dette giver dig adgang til forskellige ekstrafunktioner såsom: Live trafikvisning, Sentry Mode med mere.

Forbindelse

Alle Teslaer kommer med Standard Connectivity, som giver adgang til de fleste tilslutningsfunktioner via Wi-Fi, foruden standardkort og navigation samt musikstreaming via Bluetooth®.

Premium Connectivity giver adgang til alle tilslutningsfunktioner over mobilnetværket, foruden Wi-Fi, for den mest intuitive og engagerende brugeroplevelse.

Omkostninger og aktivering

Premium Connectivity er tilgængelig som et månedligt abonnement for € 9,99 og er standard på din leasingkontrakt, hvis betaling sker via din Tesla-konto. Premium-forbindelse er et månedligt abonnement og opkræves pr. hel måned. Hvis du ønsker at deaktivere dette, bedes du kontakte support@mistergreen.dk . Hvis du har bestilt en Model S, Model X, Model Y eller Model 3, modtager du en gratis prøveversion af Premium Connectivity ved levering.

Indeholder tilslutningspakker

EU - Tesla - Premium tilslutningsfunktioner

For Model S og Model X med en anden række display gælder dette også for videostreaming i anden række. Nogle funktioner som Caraoke og videostreaming understøttes ikke for nogle biler baseret på hardwarekonfiguration. Se venligst dit køretøjs firmware-udgivelsesnoter for at kontrollere tilgængeligheden af ​​funktioner i din Tesla.

Hvem er berettiget til et Premium Connectivity-abonnement?

Enhver Model S, Model X, Model Y og Model 3 bestilt den 1. juli 2018 eller senere er berettiget til et abonnement på Premium Connectivity. Alle biler, der er bestilt den 30. juni 2018 eller før, kommer automatisk med Premium Connectivity i bilens levetid (eksklusive eftermonteringer eller opgraderinger, der kræves til funktioner eller tjenester, der leveres til bilen udefra – f.eks. telekommunikationsnetværk).

*Begivenheder bestilt den 16. januar 2020 eller senere er berettiget til et abonnement på Premium Connectivity.

*Kilden og yderligere oplysninger kan findes på Tesla-siden.