Premium connectivity Lease Tesla's | MisterGreen

In dit artikel lees jij meer over het Premium Connectivity pakket van Tesla. Hiermee krijg je toegang tot verschillende extra's zoals: Live verkeersweergave, Sentry Mode en meer

Connectiviteit

Alle Tesla's worden geleverd met Standard Connectivity, die toegang biedt tot de meeste connectiviteitsfuncties via wifi, naast standaardkaarten en navigatie en streamen van muziek via Bluetooth®.

Premium Connectivity biedt toegang tot alle connectiviteitsfuncties via het mobiele netwerk, naast wifi, voor de meest intuïtieve en betrokken gebruikerservaring.

Screen (1200 x 600 px)

Kosten & Activatie

Premium Connectivity is verkrijgbaar als maandabonnement voor € 9,99. Premium connectivity  wordt per hele maand afgerekend. Als jij dit wil activeren/deactiveren neem dan contact op met support@mistergreen.nl. Als jij een Model S, Model X, Model Y of Model 3 hebt besteld, ontvang je Premium Connectivity gratis op proef bij de levering.

Functies Connectivity-pakketten

EU - Tesla - Premium connectivity functions

Bij Model S en Model X met een display op de tweede rij geldt dit ook voor videostreaming op de tweede zitrij. Sommige functies zoals Caraoke en videostreaming worden niet ondersteund voor sommige auto's op basis van hardwareconfiguratie. Raadpleeg de release notes van de firmware van jouw voertuig om de beschikbaarheid van functies in jouw Tesla te controleren.

Wie komt in aanmerking voor een abonnement op Premium Connectivity?

Voor elke Model S, Model X, Model Y en Model 3 die op of na 1 juli 2018 is besteld, is een abonnement op Premium Connectivity mogelijk. Alle auto's die zijn besteld op of vóór 30 juni 2018 worden automatisch geleverd met Premium Connectivity voor de levensduur van de auto (met uitzondering van retrofits of upgrades die nodig zijn voor functies of services die van buitenaf aan de auto worden geleverd – bijv. telecommunicatienetwerk).

* Occasions die zijn besteld op of na 16 januari 2020 komen in aanmerking voor een abonnement op Premium Connectivity.

*De bron & extra informatie kan jij terugvinden op de website van Tesla.