Hvordan slår jeg autopilot til?

Hvilke funktioner har Basic Autopilot, og hvordan aktiverer jeg denne funktion?

Når du leaser en Tesla, har du tre softwaremuligheder at vælge imellem: Autopilot, forbedret autopilot eller fuld selvkørende. Autopilot er standard og inkluderer følgende funktioner:

• Trafikbevidst fartpilot : Justerer hastigheden på din bil i forhold til den omkringliggende trafik.
  • Autostyring : Assisterer med at styre inden for en vognbane ved hjælp af tydelige vognbanemarkeringer og Traffic-Aware Cruise Control.

Hvordan slår jeg autopilot til?

Træk det lille fartpilothåndtag mod dig to gange. Første træk aktiverer den adaptive fartpilot, andet træk aktiverer både automatisk styring og den adaptive fartpilot.

Model S & X (år <2022)

Træk det lille fartpilothåndtag mod dig to gange. Når du bevæger dig mod dig én gang, aktiveres den adaptive fartpilot , og den automatiske styring aktiveres to gange + den adaptive fartpilot.

Model 3 og Model Y

Tryk på auto-ikonet nederst til venstre på skærmen og vælg Autopilot i menuen, der vises. Du kan derefter aktivere tilgængelige funktioner som automatisk styring.

Mens du kører, skal du flytte gearstangen (PRDN) ned to gange. Første flytning aktiverer den adaptive fartpilot.

Funktioner Forbedret autopilot

• Automatisk vognbaneskift: Hjælper med at skifte til en tilstødende vognbane på motorvejen, når føreren aktiverer blinklyset.
  • Naviger med autopilot (beta): Giver aktiv udvidelse af automatisk vognbaneskift ved at guide føreren gennem motorvejsafkørsler og -tilkørsler, herunder forslag til vognbaneskift og vejledning ved vejopdelinger.
  • Automatisk parkering: Hjælper med parallel- eller vinkelret parkering med et tryk på en knap.
  • Tilkald: Gør det muligt at få bilen til at køre ind og ud af trange pladser ved hjælp af mobilappen.
  • Smart Summon: På en parkeringsplads navigerer din bil gennem mere komplekse miljøer og parkeringspladser og manøvrerer rundt om forhindringer efter behov for at komme hen til dig.

Har fuld selvkørende
Klik her for at læse mere om Tesla's Full Self-Driving