Hoe zet ik Autopilot aan?

Welke functionaliteiten heeft Basic Autopilot en hoe zet ik deze functie aan?

Wanneer je een Tesla least, heb je de keuze uit twee software-mogelijkheden: Autopilot of Full Self-Driving. Autopilot is de standaard, waarmee je auto automatisch kan sturen, accelereren en remmen voor andere voertuigen en voetgangers in dezelfde rijstrook en automatisch van rijbaan wisselen.

Hoe zet ik Autopilot aan?

Model S & X: Haal het kleine linkerstuurkolom tweemaal naar je toe. Zo activeer je eerst adaptive cruise-control en vervolgens automatisch sturen.

Model 3: Druk links onderin het scherm op het auto icoontje en vervolgens op Autopilot in het menu dat je te zien krijgt. Vervolgens zet je de functionaliteiten die beschikbaar zijn, zoals Automatisch sturen aan. Tijdens het rijden dien je de rechterstuurkolom (P R D N) tweemaal naar beneden te bewegen.