Winterbanden

Lees hier alles over met betrekking tot het vervangen, opslaan of aanschaffen van winterbanden

Kies winterbanden en rij ook ‘s winters veilig de weg op. Met deze autobanden zorg je eenvoudig voor meer grip en een kortere remweg bij nat en koud weer. Wij raden het gebruik van winterbanden sterk aan in de maanden oktober tot en met maart. Bekijk welke van de drie onderstaande scenario’s voor jou van toepassing is en regel je winterbanden eenvoudig zelf.

Heb je winterbanden in je huidige leaseovereenkomst?
Ja, ik heb deze in het contract van de nieuwe auto meegenomen en er is nog geen set geleverd

Je kan in dit geval een nieuwe set bestellen bij de bandenspecialisten van Kwikfit of Profile tyrecenter. Daar weten ze wat de procedure is om de banden te leveren, monteren en op te slaan.

Ja, ik heb deze in het contract van de MisterGreen occasion meegenomen en er is nog geen set geleverd

Als je een MisterGreen occasion hebt kan het zijn dat er al een bestaande set voor jou auto is. Neem in dit geval contact op met servicedesk@mistergreen.nl om je banden af te laten sturen naar één van de bandenspecialisten van Kwikfit of Profile tyrecenter.

Ja en ik weet welke bandenspecialist mijn banden heeft opgeslagen

Indien je weet waar je winterbanden zich bevinden en je wilt hier weer je banden laten vervangen. Neem dan contact met hen op. In de meeste gevallen is dit Kwikfit, Profile tyrecenter, Euromaster of Amsterdam Banden

Ja, maar ik weet niet waar mijn winterbanden liggen OF ik wil naar een andere bandenspecialist.

Als je niet weet waar je winterbanden zich bevinden of je wilt naar een andere bandenspecialist. Stuur dan een email naar servicedesk@mistergreen.nl. Wij laten je vervolgens zo snel mogelijk weten waar jouw banden liggen. Vervolgens kan je zelf eenvoudig een afspraak maken met de desbetreffende bandenspecialist voor de montage van de winterbanden. 

Nee, ik heb geen winterbanden in de leaseovereenkomst 

Stuur een email naar contractbeheer@mistergreen.nl om je leaseovereenkomst uit te breiden met winterbanden. Vervolgens sturen wij zo snel mogelijk een prijsopgave en de locatie waar je de winterbanden kunt laten monteren. Tot slot kan je zelf een afspraak maken voor montage.