Tesla Superchargers beoordelen

Ik wil graag een review geven van een Tesla Supercharger. Kan dat?

Ja dat kan! Volg de stappen hieronder:

MisterGreen gids

Wij willen graag de wereld versnellen naar duurzaam vervoer. Dan helpt het als je zo comfortabel mogelijk reist met je elektrische auto. Een lijstje met de beste Tesla Superchargers en de faciliteiten en de ervaring die deze Supercharger biedt dragen bij aan een prettige trip!

Met behulp van deze korte vragenlijst kan jij snel en gemakkelijk een review geven van een Tesla Supercharger. De beste Superchargers en de reden waarom ze dat zijn zetten wij dan voor je op een rijtje. De overigen die wat minder scoren kunnen aan de andere kant juist verbeterd worden.

GEEF JOUW EERSTE REVIEW

TIP: maak een snelkoppeling (app) van de vragenlijst zodat je deze altijd snel en gemakkelijk kan terugvinden op je telefoon!

Websites op het beginscherm plaatsen op iPhone

- Open https://mistergreen.typeform.com/to/y9eB9d in iOS Safari

- Tik op het deel-icon in de navigatiebalk (vierkant met pijl omhoog)

- Veeg in de onderste rij van het deel-menu naar links of rechts

- Tik op de optie ‘Zet op beginscherm’

Websites op het beginscherm plaatsen op Android

- Open de Chrome browser

- Open https://mistergreen.typeform.com/to/y9eB9d

- Klik rechtsboven op drie streepjes

- Druk op Toevoegen aan smartphone

Momenteel kan je alleen nog Tesla Superchargers in Nederland, België en Frankrijk beoordelen. Uiteraard gaan we dit in de toekomst uitbreiden!