Tesla Model 3 trekhaak

Is een trekhaak mogelijk op de Tesla Model 3?

Ja, de Tesla Model 3 kan worden uitgevoerd met een afneembare trekhaak. Het is wel belangrijk om te weten dat de actieradius afneemt als de auto iets moet trekken. De actieradius neemt verder af naarmate het trekgewicht toeneemt. De trekhaak voor de Tesla Model 3 is nu beschikbaar als extra optie in onze configurator.

Achteraf een trekhaak instaleren?

MisterGreen neemt geen verantwoordelijkheid voor het achteraf installeren van een trekhaak. Als jij als bestuurder kiest om een trekhaak achteraf te installeren blijf jij zelf verantwoordelijk voor eventuele schade t.g.v. het niet originele Tesla onderdeel.
MisterGreen werkt alleen met originele Tesla onderdelen om niet in gevaar te komen met Garantie.Wij zien wel een risico in dit product omdat Tesla zelf geen trekhaken achteraf monteert. Dit geeft in onze ogen aan dat dit product niet 100% foutloos werkt en risico's met zich meedraagt.