Waar wordt de Tesla Model 3 Standaard mee geleverd?

Hier staat een duidelijk overzicht van standaard opties en velgen waar de Tesla model 3 mee wordt geleverd.

Bekijk alle kleuren, velgen, interieurs en overige opties in onze configurator.

Standaarduitrusting Tesla Model 3 10-05-2022

Alle interieurs zijn inclusief:

Audio en media

1. Audiosysteem met upgrade – Immersive Sound
  2. Muziek en media via Bluetooth®
  3. USB-A-poort in het dashboardkastje inclusief een draagbaar opslagapparaat van 128 GB
  4. 15'' touchscreen display inclusief kaarten en navigatie

Comfort

1. Elektrisch verstelbare en verwarmde voorstoelen
  2. Climate control (2-zones)
  3. Spraakbediening
  4. Stoelverwarming voorin en achterin
  5. Verwarmd stuur
  6. Wifi en LTE-internetverbinding
  7. Getint glazen dak met zon- en UV-bescherming
  8. Vloermatten
  9. Warmtepomp
  10. Achterbank bestaande uit twee delen en klapt neer in 60/40 verhouding

Gemak

1. Elektrisch inklapbare, automatisch dimmende, verwarmde buitenspiegels
  2. Elektrische achterklep
  3. Persoonlijke bestuurdersprofielen
  4. Middenconsole met opbergruimte, 4 USB-C-poorten en draadloos opladen voor 2 smartphones

Premium Connectivity, 30 dagen gratis

1. Live verkeersweergave
  2. Satellietkaarten
  3. Videostreaming, waarmee u toegang krijgt tot Netflix, YouTube, Twitch en meer
  4. Caraoke
  5. Muziek streamen
  6. Internetbrowser
    *Aan nieuwe functies die na levering beschikbaar komen, kunnen extra kosten verbonden zijn.

Tesla App

• Sleutelloos rijden (Telefoon)
    • Klimaatcontrole op afstand
    • Op afstand ontdooien (Remote windshield defrosting)
    • GPS-locatie
    • Valet Mode

Veiligheid

• Automatic emergency braking
    • Collision Avoidance
    • 6 airbags (2x airbags voor, 2x airbags aan de stoelen, 2x curtain airbags)
    • Electronic stability and traction control
    • Autopilot Hardware (8 Camera's, 12 ultrasonische sonar, 1 radar)
    • Tesla Sentry Mode

Kleur

• Pearl White Multi-Coat

Velgen

• 18” Aero wheels

Interieur

• Zwart

Autopilot

Hiermee kan uw auto automatisch sturen en accelereren en remmen voor andere voertuigen en voetgangers in dezelfde rijstrook.

Nieuwe features worden beschikbaar door middel van software updates die via het wifi-netwerk of 4G automatisch worden uitgevoerd.

Garantie

• 4 jaar, tot 100.000 kilometer voertuig garantie
            • 8 jaar, tot 192.000 kilometer batterij garantie

Supercharger

• Supercharger Network Access + Pay-as-you-go (extra optie)

Meer informatie?

Bekijk hier meer over het leasen van de Tesla Model 3.