Waar wordt de Tesla Model 3 standaard mee geleverd?

Een duidelijk overzicht van de opties welke altijd in de Tesla model 3 zitten.

Bekijk alle kleuren, velgen, interieurs en overige opties in onze configurator.

Standaarduitrusting Model 3 *31-01-2019

• Getint glazen dak met zon- en UV bescherming
  • Elektrische, inklapbare, verwarmde buitenspiegels
  • Muziek en media via Bluetooth®
  • Persoonlijke bestuurdersprofielen

*Standard Range heeft een andere interieuruitbreiding dan de Long range en Performance dit onderscheid staat hier

Comfort opties

• 15'' touchscreen display inclusief kaarten en navigatie
  • Wifi en LTE-internetverbinding
  • Climate control (2-zones)
  • Spraakbediening
  • Achterbank bestaande uit twee delen en klapt neer in 60/40 verhouding

Tesla App

• Sleutelloos rijden (Telefoon)
  • Klimaatcontrole op afstand
  • Op afstand ontdooien (Remote windshield defrosting)
  • GPS-locatie
  • Valet Mode

Veiligheid

• Automatic emergency braking
  • Collision Avoidance
  • 6 airbags (2x airbags voor, 2x airbags aan de stoelen, 2x curtain airbags)
  • Electronic stability and traction control
  • Autopilot Hardware (8 Camera's, 12 ultrasonische sonar, 1 radar)

Kleur

• Pearl White Multi-Coat

Velgen

• 18” Aero wheels

Interieur

• Zwart

Batterij & actieradius

De Tesla Model 3 is volledig elektrisch en heeft de langste actieradius in zijn klasse (luxe middenklasse sedan). Onderstaande actieradius cijfers zijn gebaseerd op de bereikcijfers van de WLTP. De werkelijke actieradius is onderhevig aan weersomstandigheden en rijgedrag. Bekijk het schema hieronder om te zien hoeveel actieradius elke type batterij heeft.

All Wheel Drive:

Rear Wheel Drive:

Autopilot

Hiermee kan uw auto automatisch sturen en accelereren en remmen voor andere voertuigen en voetgangers in dezelfde rijstrook.

Nieuwe features worden beschikbaar door middel van software updates die via het wifi-netwerk of 4G automatisch worden uitgevoerd.

Garantie

• 4 jaar, tot 100.000 kilometer voertuig garantie
        • 8 jaar, tot 192.000 kilometer batterij garantie

Supercharger

• Supercharger Network Access + Pay-as-you-go (extra optie)

Meer informatie?

Voor een uitgebreider artikel over de opties van de Tesla Model 3 kun je het artikel op onze blog lezen.