Tesla Model 3 interieur

Welke opties zijn er en hoe zit het met Premium Interieur en Gedeeltelijk Premium Interieur?

Bekijk alle interieur opties in onze configurator.

Standard Range, Gedeeltelijk premium interieur bestaat uit:

• 12-voudig elektrisch verstelbare en verwarmde voorstoelen.
  • Premium stoelmaterialen en bekleding
  • Audiosysteem met upgrade – Immersive Sound
  • LED-mistlampen
  • Middenconsole met opbergruimte, 4 USB-aansluitingen en dockingstations voor 2 smartphones

Long Range & Performance, Premium interieur bestaat uit:

• Verwarmde voorstoelen en achterstoelen.
  • Premium audiosysteem – 14 luidsprekers, 1 subwoofer, 2 versterkers, en Immersive Sound
  • Locatiebewuste automatische garagedeuropener
  • LED-mistlampen
  • Middenconsole met opbergruimte, 4 USB-aansluitingen en dockingstations voor 2 smartphones

Bekijk meer informatie op onze Tesla Model 3 lease pagina.