Ik heb een vraag over mijn bestelling

Hier wordt uitgelegd hoe u uw bestelling wijzigt, inziet, annuleert.

Om definitief uw auto te bestellen dien je de online configuratie te versturen of een akkoord op jouw offerte geven.

Wijzigen

Tot het moment dat wij jouw auto bij Tesla bestellen, kan je wijzigingen doorgeven aan Support@mistergreen.nl

Inzien

Heb je al een bestelling geplaatst bij MisterGreen en wil je deze inzien? Dan ontvang je een mail met daarin een link waarmee jij je bestelling kunt inzien.

Kom je er niet uit? Stuur dan een Email naar support@mistergreen.nl

Annuleren

Na het definitief plaatsen van je bestelling heb je wettelijk 14 dagen bedenktijd. Wanneer de bestelling binnen deze 14 dagen bedenktijd wordt geannuleerd hoef je geen boete te betalen.

Wanneer je besluit om je bestelling na de wettelijke 14 dagen bedenktijd te annuleren dan dien je een boete te betalen van €2.000,- excl. BTW.

Stuur een Email naar support@mistergreen.nl met het verzoek dat u uw contract wilt annuleren.

Bevestigen met €0,01 bij online bestelling

Je kunt dit zien als het zetten van een handtekening, maar dan digitaal. Juridisch gezien komt dit op hetzelfde neer. Daarnaast zorg je er gelijk voor dat onze bankrelatie op de juiste manier is opgezet. Je hoeft nu niet meer handmatig een brief te versturen naar je bank om de SEPA te bevestigen.

Klik hier om direct naar de €0,01 betaal stap in de configurator te gaan.