Tesla Model 3 bestelkosten

Hoe zit het met de bestelkosten bij het bestellen van de Tesla Model 3?

LET OP!: de bestelkosten gelden alleen voor mensen die voor 1 december 2018 lid zijn geworden van de Club van 1000.

De bestelkosten zijn eenmalige kosten die niet in je maandtarief worden verwerkt. Dit doen we om je maandtarief zo laag mogelijk te houden. Op het moment dat een bestelling wordt geplaatst heb je 14 dagen herroepingsrecht. Na deze 14 dagen is de bestelling definitief en zijn de bestelkosten niet terug te vorderen.

Er wordt €1.000 ex. BTW aan bestelkosten in rekening gebracht voor het bestellen van de Tesla Model 3. Hiervoor hebben wij een online platform ontwikkeld om de auto te kunnen configureren en te bestellen. Hierbij zijn diverse diensten inbegrepen zoals de persoons- en bedrijftoets en diverse administratieve afhandelingen.

Klik hier om de Tesla Model 3 samen te stellen in onze configurator.