Storing website

In de laatste stap van het bestellen is er een foutmelding, wat nu?

Dat is erg vervelend en uiteraard niet de bedoeling. Om je verder te kunnen helpen vragen we je een mail te sturen naar support@mistergreendirect.com met daarin:

1. Een screenshot van het scherm dat je ziet
  2. Het specifieke device dat je gebruikt (bijvoorbeeld: Samsung, Galaxy, S8 of Apple, Macbook Pro 2015)
  3. De browser die je gebruikt om onze website te bezoeken (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari etc.)

Ook kun je een bericht sturen via onze livechat op te starten via het blauw-witte ronde icoontje hier rechtsonder. Wij kijken dan of we je direct kunnen helpen.