Rijbewijs check

Ik kom niet door de rijbewijs check of het uploaden en controleren van mijn rijbewijs lukt niet, wat moet ik doen?

Kom je niet door de rijbewijs check bij het bestellen van je nieuwe auto? Volg deze stappen:

1. Maak een foto van je rijbewijs (zie als voorbeeld de afbeelding hieronder). Let er op dat het een daadwerkelijk foto is en dus bijvoorbeeld géén scan of PDF-bestand van je rijbewijs.
  2. Maak een foto (selfie) van je gezicht (zie als voorbeeld de afbeelding hieronder). Gebruik hiervoor dus echt de 'selfie' stand van je camera. Een foto die iemand anders van je heeft gemaakt (op een afstand) is niet voldoende.

Link naar de configurator: https://www.mistergreen.nl/tesla-model-3-lease/configurator

RijbewijsCheck