Tesla afleverschade checklist + stappenplan

Lees in dit artikel welke checks jij het beste kan uitvoeren bij aflevering van jouw Tesla en wat je kan doen in het geval van schade bij aflevering.

Waarom is het checken van afleverschade belangrijk?

Tesla heeft strenge voorwaarden als het gaat om schade bij aflevering. Als berijder/ contractant ben jij verantwoordelijk om de auto bij levering te controleren op schade en dit te melden bij Tesla. Om te voorkomen dat jij verantwoordelijk wordt voor afleverschades raden wij je aan om een checklist te gebruiken bij aflevering.

Afleverschade Checklist

Open deze link om jouw Tesla Model 3 of Y met een online checklist te controleren op schade. 

Of bekijk deze video met de laatste tips:

Wat kan je doen in het geval van schade bij aflevering?

Wanneer er sprake is van een afleverschade is het van belang dat dit zo snel mogelijk bij Tesla wordt gemeld. In de basis ben jij als berijder verantwoordelijk om een check uit te voeren van de Tesla bij aflevering. Wanneer je schades constateert kan dit direct worden gemeld bij een Tesla medewerker bij het afleverplatform, of bij thuiskomst via de Tesla app. Dan zal Tesla dit met jou oplossen.

Als jij er niet uitkomt of ondersteuning wilt van MisterGreen is dit natuurlijk geen probleem, jij kan ons mailen naar support@mistergreen.nl of telefonisch bereiken op +31 20 7719 026