Verschillende laadpaal aanbieders

Waar kan ik laden en de Tesla Superchargers gebruiken?

650x370-efteling-laadpalen

Met een Tesla heb je in principe toegang tot alle openbare laadpalen. Hiervoor heb je alleen de bijgeleverde laadkabel en een laadpas nodig. Je kunt ook altijd laden bij de Tesla Superchargers lees hier meer over de Tesla Superchargers. Naast Tesla Superchargers zijn er andere mogelijkheden om snel te laden (150kWh+) : FastNed, Ionity of Shell Recharge.

Deze apps raden wij aan:

Natuurlijk is de Tesla-app onmisbaar. Ook de SMOOV-, VandebronEV, Chargemap, Plugshare of SlimLaden-app werken prettig, vooral voor niet-Tesla-gebruikers.