Tesla Supercharger Netwerk

Wat is het Tesla Supercharger Netwerk?

Het Tesla Supercharger netwerk is een wereldwijd verspreid netwerk van oplaadstations speciaal ontworpen voor Tesla voertuigen. Bekijk de supercharger map hier om te zien waar je je volgende oplaadstop kunt maken.

EU - Model S - At supercharger 2

Hoe werkt het?

Met het Tesla Supercharger netwerk kun je jouw Tesla opladen met snelheden tot 250 kWh, wat betekent dat je snel weer op weg bent. Afhankelijk van het model en de aankoopdatum van je Tesla, kan het Superchargen gratis zijn of tegen een kleine vergoeding.

Wie profiteert van gratis Superchargen? 

Tesla Model S en X die vóór juli 2018 zijn gekocht, kunnen genieten van onbeperkt gratis Superchargen. Gratis Superchargen is gebonden aan de eerste eigenaar van de auto. Wanneer jij een MisterGreen Tesla Occasion gaat leasen en deze auto had gratis Superchargen dan profiteer jij ook hiervan. Het gratis Superchargen is in dit geval dus niet bestuurders- of persoonsgebonden. Bekijk ons assortiment Tesla's met gratis Supercharger toegang hier.

V3 Supercharger(versie 3):

Klik hier voor meer informatie over de V3 superchargers. LET OP: V3 Superchargers zijn alléén geschikt voor Tesla's met een CCS-aansluiting. Als jij een Model S of X occasion gaat leasen bij ons kan het zijn dat de auto niet is uitgerust voor CCS. 

Is er nog iets om op te letten? Houd er rekening mee dat de tarieven voor Superchargen kunnen variëren afhankelijk van de locatie en het tijdstip van de dag. Maar maak je geen zorgen, alle prijzen zijn inclusief belastingen en toeslagen, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent.