Incasso problemen en digitale incassomachtiging afgeven via Twikey

Dit artikel gaat over de digitale incassomachting (e-mandaat) en hoe jij dit online kunt afgeven. Ook vind je antwoord op wat te doen bij (SEPA) incasso problemen.

Efficiencyslag van onze fusie

De fusie per 1 juli 2022 van MisterGreen Lease B.V. en MisterGreen Lease II B.V. hebben we meteen aangegrepen om een efficiencyslag door te voeren wat betreft het incassoproces. Als gevolg van deze fusie willen we graag waar nodig de machtigingen opnieuw instellen om er zeker van te zijn dat deze machtigingen up-to-date zijn. Het kan zijn dat MisterGreen hierbij jouw medewerking nodig heeft. Als dit het geval is, stuurt MisterGreen hiervan een bericht via de e-mail.

Huidige standaard B2B-SEPA machtiging

De huidige standaard machtiging is nu een B2B-SEPA machtiging. Met deze machtiging kan MisterGreen zorgeloos de leasetermijnen betalingen verwerken en is er vanuit jou geen handeling meer nodig.

Bekijk hier meer informatie over incassomachtigingen op incassomachtingen.nl

Incasso / incassomachtiging fout(melding) of gestagneerd?

Mocht er een fout of foutmelding optreden en daardoor jouw incasso (niet goed) doorkomen, kun je het best contact opnemen met support@mistergreen.nl. Dan gaan wij je helpen om de betalingen weer goed te laten verlopen.