1. Help Center
  2. Leasen bij MisterGreen

Eerste stappen - Tesla van MisterGreen

Eerste stappen die een klant moet volgen na het ontvangen van een Tesla van MisterGreen:

windmill

Hier zijn de eerste stappen die een klant moet volgen na het ontvangen van een Tesla van MisterGreen:

1. Voertuiginspectie en Documentatie

• Inspecteer het voertuig grondig op eventuele schade of afwijkingen.
    • Controleer of alle accessoires en documentatie (bijv. registratie, verzekeringspapieren, gebruikershandleidingen) aanwezig zijn.
  2. Het Opladen van het Voertuig

• Zoek het dichtstbijzijnde laadstation of gebruik een thuislaadopstelling. Je hebt van ons een Eneco-oplaadpas ontvangen bij je levering.
    • Volg de instructies van MisterGreen om de laadapparatuur in te stellen en te gebruiken.
  3. Het Instellen van het Tesla Account

• Download de Tesla-app uit de App Store (iOS) of Google Play Store (Android).
    • Maak een Tesla-account aan of log in als je er al een hebt.
    • We koppelen je voertuig aan de app en gebruiken het e-mailadres dat je opgeeft.
  4. Voertuiginstellingen

• Stel de stoel, spiegels en het stuur af naar je comfort.
    • Pas je bestuurdersprofiel aan, inclusief instellingen voor de stoelpositie, klimaatregeling, enzovoort.
    • Maak je vertrouwd met de touchscreeninterface en basisbediening.
  5. Software- en Navigatie-instellingen

• Controleer via de Tesla touchscreeninterface of er software-updates beschikbaar zijn en installeer deze indien nodig.
    • Stel je thuis- en werkadressen in het navigatiesysteem in.
    • Verken de verschillende functies, zoals Autopilot-instellingen, entertainmentopties en connectiviteitsinstellingen.
  6. Veiligheidsfuncties en Rijbediening

• Begrijp en test essentiële veiligheidsfuncties zoals Automatische Noodremming, Lane Assist en Summon.
    • Maak je vertrouwd met het regeneratieve remsysteem en andere unieke rij-eigenschappen van Tesla-voertuigen.
  7. Contact met Support

• Noteer de contactgegevens van de klantenservice van MisterGreen voor het geval je vragen hebt of problemen ondervindt.
    • Zorg ervoor dat je de voorwaarden van de lease of aankoop begrijpt, inclusief eventuele onderhouds- en servicevereisten.

Door deze stappen te volgen, kun je een soepele overgang maken naar het rijden en genieten van je nieuwe Tesla. We raden je ook aan om naar de Tesla-website te gaan en enkele video's over de producten te bekijken om je Tesla beter te begrijpen en je gebruikerservaring te vergroten. Hier vind je meer informatie.

Feedback formulier naar uitrijden - Are You Happy Call