Wijzigen van uw Leasecontract door een (interne) Debiteurwissel of een Contractovername.

Op deze pagina vind u meer informatie over de mogelijkheden voor het wijzigen van uw Leasecontract. Uw bedrijf is verhuisd of van naam gewijzigd of u wilt meer weten over een (interne) debiteurwissel of een externe contractovername.

os5olrpizgsgjob19ze5

Bent u benieuwd welke optie het beste bij uw situatie past? Wij geven u hierbij een aantal voorbeelden;

SITUATIE 1: Interne debiteurwissel

U heeft een actief Leasecontract bij ons, maar zou hiervan graag de Lessee willen veranderen. De nieuwe Lessee behoort tot uw bestaande organisatie, zoals bijvoorbeeld een dochteronderneming. Het huidige Leasecontract wordt op de door u gewenste datum beëindigd en op dezelfde datum start het nieuwe Leasecontract. U kunt bij ons een aanvraag doen voor een Interne Debiteurwissel via deze Typeform Interne debiteurwissel. Vervolgens zullen wij uw aanvraag in behandeling nemen en u via email op de hoogte houden van de voortgang.

De administratiekosten voor een Interne Debiteurwissel zijn € 250,- ex BTW. Deze kosten worden tijdens de beëindiging van het huidige Leasecontract in rekening gebracht.

 

 

SITUATIE 2: Wijziging Bedrijfsgegevens

Uw bedrijfsgegevens zijn gewijzigd bij de Kamer van Koophandel en u wilt deze wijzigingen graag doorvoeren in het huidige Leasecontract. Uw bedrijf is verhuisd of uw bedrijf is bijvoorbeeld van een Eenmanszaak gewijzigd naar een Besloten Vennootschap, dan kunt u deze wijzigingen doorgeven via deze Typeform Wijziging in Lessee. Vervolgens zullen wij uw aanvraag in behandeling nemen en u via email op de hoogte houden van de voortgang.

Voor deze wijziging worden er geen kosten in rekening gebracht.

 

 

SITUATIE 3: Contractovername externe partij

U wilt uw huidige Leasecontract laten overnemen door een externe partij, omdat bijvoorbeeld de huidige bestuurder graag zijn Leaseauto zou willen meenemen. U als huidige Lessee bent hiermee akkoord en de nieuwe werkgever kan via deze Typeform Contractovername externe partij de aanvraag starten om het Leasecontract over te nemen voor de resterende looptijd en volgens de bestaande contractvoorwaarden.

Voor deze aanvraag zijn de volgende documenten nodig;

  • Huidig ​​uittreksel van de Kamer van Koophandel van de nieuwe contractant,
  • Meest recente jaarcijfers van de nieuwe contractant,
  • Kopie van het identiteitsbewijs van de tekenbevoegde,
  • Kopie rijbewijs (voor- en achterkant) van de (nieuwe) bestuurder,
  • IBAN-nummer en e-mail adres voor de facturatie,
  • Contactpersoon en e-mail adres,
  • Gewenste jaarkilometrage,
  • Ingangsdatum nieuw Leasecontract.
 

 

De administratiekosten voor een externe Contractovername zijn 2x Leasetermijnen. Deze kosten worden tijdens de beëindiging van het huidige Leasecontract in rekening gebracht bij de huidige Lessee.


Voorwaarden contractwijziging

Een contractovername of een debiteurwissel kan maximaal één maand met terugwerkende kracht worden verwerkt.