Tesla CCS Combo 2 Adapter

Hier wordt alles uitgelegd over de CCS combo 2 adapter en wat de functionaliteiten zijn voor de Tesla Model S, 3, X en Y.

Kunnen alle Tesla-eigenaren gebruikmaken van het Supercharger-netwerk in Europa?
Ja, het Supercharger-netwerk is beschikbaar voor alle Tesla-eigenaren – ongeacht voertuigtype of -uitvoering. Alle V2 Superchargers in Europa zijn voorzien van laadpalen met twee kabels voor zowel laadcontacten van DC Type 2 als CCS Combo 2. Europese V3 Superchargers zijn voorzien van CCS-technologie met één kabel, die direct compatibel is met iedere Model 3. De Model S en Model X in deze regio hebben toegang tot V3 Superchargers met een CCS Combo 2 adapter.

Hebben Model S en Model X toegang tot laadnetwerken van derden?
Eigenaren van Model S of Model X kunnen de CCS Combo 2 adapter gebruiken om de auto aan te sluiten op compatibele netwerken van derden. Model  3 kan rechtstreeks worden aangesloten op netwerken van derden met behulp van CCS Combo 2-connectoren.

Hoe weet ik of mijn Model S of Model X de technische capaciteit heeft om op te laden via een CCS Combo 2-adapter?
Iedere Tesla Model S en Model X geproduceerd na 1 mei 2019 heeft technisch de mogelijkheid om op te laden bij CCS Combo 2-oplaadstations met behulp van een CCS Combo 2 adapter. De losse CCS combo 2 adapter kost €170,00

Ik heb een Model S of Model X geproduceerd vóór 1 mei 2019. Kan ik gebruikmaken van CCS Combo 2-opladen?
Ja. Maak een afspraak voor een eenvoudige retrofit om gebruik te maken van het voordeel van opladen met CCS Combo 2 via de Tesla CCS Combo 2-adapter. U kunt een afspraak maken voor een retrofit bij uw lokale Tesla Service Center via uw mobiele Tesla-app.

Hoeveel kost een serviceaanpassing voor CCS Combo 2?
Een serviceaanpassing voor CCS Combo 2 kost € 249,- inclusief de kosten van een CCS Combo 2-adapter. Dit kunnen wij integreren in uw Leasecontract. U kunt dit toevoegen aan uw leasecontract door te mailen naar: Support@mistergreen.nl

Welk piekvermogen kan ik krijgen met een CCS Combo 2-adapter?
Alle eigenaren van een Model S en Model X kunnen momenteel piekvermogens tot 142 kW ontvangen, wat ongeveer gelijk is aan de hoogste oplaadvermogens die worden ondersteund door V2 Supercharging (150 kW). Als onderdeel van de introductie van de V3 Supercharger blijven we deze technologie verbeteren. Zodra wij meer informatie beschikbaar hebben over piekvermogen zullen we deze bekendmaken.

Bekijk hier ons aanbod Tesla occasions met CCS combo 2 adapter

 

*Bron: Tesla (https://www.tesla.com/nl_NL/support/supercharging)