Bandenwissel (zomer- en winterbanden)

Bekijk hier waar jij de winter/zomerbanden op jouw auto kan laten monteren en waar je jouw banden kan laten vervangen.

Zomerbanden

Wanneer de temperatuur gemiddeld boven de 7 graden blijft raden wij aan om naar zomerbanden over te gaan. 

Winterbanden

Wanneer de temperatuur gemiddeld onder de 7 graden blijft raden wij aan om naar winterbanden over te gaan. De aangeraden momenten om banden te wisselen zijn als volgt:

Vanaf oktober Winterbanden
Vanaf april Zomerbanden

Wij sturen jou ook een reminder via de mail.

Let op: Winterbanden zijn niet standaard inbegrepen in onze contracten. Maar geen zorgen, ze kunnen heel gemakkelijk aan jouw contract worden toegevoegd tegen een meerprijs. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan gerust een e-mail naar support@mistergreen.nl. We helpen je graag verder!

Winterbandenwissel en rijd jij in een Tesla occasion

MisterGreen zorgt ervoor dat de winterbanden worden opgeslagen bij de gekozen bandenpartner. De kans is groot dat er al een set winterbanden beschikbaar is bij een van onze  leveranciers (Bandenthuis.nl of bij een Kwikfit of Profile tyrecenter ). Check jouw kenteken via deze link en het veld 'Wissel door:' geeft aan waar jouw winterbanden liggen. Jij mag als bestuurder zelf contact met deze partij opnemen om de bandenwissel te plannen. De facturatie wordt direct tussen onze leverancier en MisterGreen geregeld op basis van jouw kenteken. 

Bandenwissel locatie-1

Wat als mijn banden niet bij de leverancier opgeslagen zijn? Als jouw auto nog geen winter/zomerbanden heeft (bijv. als je een nieuwe auto hebt) kan jij terecht bij de volgende bandenleveranciers: Bandenthuis.nl, Profile of Kwik-Fit

Let op: Niet alle banden zijn makkelijk te vinden of liggen al in de opslag. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op: support@mistergreen.nl. Zodra je ziet bij welke partner jouw banden liggen, mag je rechtstreeks contact met hen opnemen. Zij kunnen de banden naar de gewenste vestiging van je huidige bandenleverancier overplaatsen (bijvoorbeeld een Kwik-Fit bij jou in de buurt). Dit proces duurt meestal ongeveer 6 werkdagen.

Meer over Bandenwissels:

Wanneer de banden nog weinig profiel hebben kan je de banden laten controleren of vervangen bij Bandenthuis.nl of bij een Kwikfit of Profile tyrecenter. Je hoeft je geen zorgen te maken over de kosten, ze zitten inbegrepen in het contract en de factuur gaat rechtstreeks naar MisterGreen.