MisterGreen investeerders

Handige informatie voor investeerders in MisterGreen

Ik ontvang geen emails meer over mijn investeringen en obligatienummers

Dat is erg vervelend! Wij versturen na elke investeringsronde altijd alle investeerders een mail met daarin informatie zoals obligatienummers. Het kan zijn dat jij deze niet ontvangt. Vaak ligt het dan aan de instellingen van je mail programma. Je kan de volgende stappen ondernemen:

Ik wil mijn gegevens wijzigen

Indien je je adresgegevens, bankrekeningnummer of andere gegevens wilt wijzigen kun je met ons contact opnemen via obligatie@mistergreen.nl. Vermeld in uw email de huidige gegevens en voor welke deze vervangen dienen te worden.