Leaseauto inleveren

Wat moet ik doen bij de inname van mijn lease auto?

Waar kan ik de auto inleveren?

Wij halen de auto bij je op.

Wat moet ik doen?

 1. Je krijgt vanuit onze afdeling contractbeheer een bericht dat je de auto moet inleveren. In dit bericht zit een afspraak planner, zodat je kan plannen waar en wanneer het jou het beste uitkomt.
 2. Zorg ervoor dat je auto op de dag van het inleveren gewassen en uitgezogen klaarstaat. Een vervuilde auto kan namelijk niet goed geschouwd worden. Daarom moet de schouwing nogmaals plaatsvinden na reiniging als de auto niet schoon is. De kosten van het reinigen en een extra schouwing zijn €150 exclusief btw.
 3. Heb jezelf al schades geconstateerd? Een kleine schade melden (een klein krasje) is niet nodig. Een grote schade, bijvoorbeeld een deuk of schaaf, wel.
 4. Tesla terugzetten naar de fabrieksinstellingen in verband met o.a. uw privacy gegevens.. Via DEZE link vindt u een instructie over hoe de auto terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. 

Wat lever je in?

 • Een schone auto (van binnen en buiten) 
 • Batterij volledig opgeladen 
 • PIN-code van startblokkering 
 • (Reserve)sleutels 
 • Oplaadkabel(s) 
 • De kentekenkaart 
 • APK-keuringsbewijs (indien van toepassing)
 • Accessoires die bij de Leaseauto horen

Controle van de auto

Jouw leaseauto wordt bij inlevering door een onafhankelijke expert gecontroleerd. Hiervan wordt samen met jou een rapport opgesteld. Wil je precies weten welke schades worden gezien als acceptabel en welke niet? Klik dan hier voor een overzicht.
Voor alle aanwezige schades die bij inname aanwezig maar niet gemeld zijn kunnen kosten doorbelast worden. Dit geldt ook voor alle bovengenoemde niet ingeleverde zaken die onderdeel uitmaken van de leaseovereenkomst.

Tips!

 1. Voorkom extra kosten en lever de auto schoon en netjes in.
 2. Zorg ervoor dat je er bent op de afspraak. Het niet opdagen op de afspraak kost je €150 exclusief btw.
 3. Stop de items die je moet inleveren in een envelop. Zo heb je alles bij elkaar.

Afspraak maken voor het inleveren bij einde contract (of bij voortijdige beëindiging of overstap naar een nieuwe leaseauto bij MisterGreen):

Afspraak maken voor inleveren bij overige innames (contractovername of berijderswissel ect.):