Later activeren Autopilot en Zelfrijdende (Full Self Driving) functies

Wat zijn de kosten van het later activeren van de Autopilot en Zelfrijdende functies?

Wil je weten of jouw Tesla ook Autopilot upgrades beschikbaar heeft? Kijk dan in je Tesla account. Indien er upgrades beschikbaar zijn en je deze wilt laten activeren stuur dan een schermafbeelding uit je Tesla account met de prijs van de upgrade naar MisterGreen contractbeheer via contractbeheer@mistergreen.nl.

De extra kosten van het later activeren van de Autopilot en Zelfrijdende functies zijn op dit moment nog niet bekend.

Als we naar de Tesla Model S kijken, dan zien we dat het kopen van de software achteraf zo'n 20% procent duurder is. Daarnaast wordt er geen restwaarde toegekend aan opties die niet af-fabriek zijn geïnstalleerd, waardoor de leaseprijs van deze opties tot wel twee keer duurder wordt.