Laadpassen

Hier vind je alle informatie over de laadpas (voorheen tankpas)

Ik heb een laadpas nodig waar kan ik deze aanvragen?

Klik hier om een nieuwe laadpas aan te vragen bij Vandebron

Klik hier om een nieuwe laadpas aan te vragen bij The New Motion

Ik ben mijn laadpas kwijt, waar kan ik een nieuwe laadpas aanvragen?

Klik hier om een nieuwe laadpas aan te vragen bij Vandebron

Klik hier om een nieuwe laadpas aan te vragen bij The New Motion

Belangrijk om te weten!

• Activeer je nieuwe laadpas minimaal 48 uur voor het eerste gebruik. Anders werkt deze niet!
  • Onderweg snel uw elektrische auto laden? Met de laadpas van een van onze gespecialiseerde partners kunt u bij nagenoeg ieder laadpunt in Nederland terecht. Download de app van NewMotion voor Apple of Android en download de app van Vandebron voor Apple of Android.

Hoe activeer ik mijn laadpas?

Een laadpas van Vandebron kan via onderstaande link worden geactiveerd: https://vandebron.nl/klantenservice?section=laadpas#hoe-activeer-ik-mijn-laadpas-of-sleutelhanger

Een laadpas van New Motion kan via deze link geactiveerd worden: https://my.newmotion.com/

Kosten laadpas

Het tarief dat je betaalt voor laden is sterk afhankelijk van de leverancier van je laadpas en of je gebruik maakt van de snellaadfunctie. Wil je vooraf weten welk tarief je betaalt voor je stroom? Maak dan gebruik van de Smoov app en Direct Payment service van Vandebron. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Met de Smoov app betaal je 69 cent per kWh bij onze snellaadstations.

De kosten voor het laden zijn niet inbegrepen in het leasebedrag en lopen los van MisterGreen.