FSD activatie

Hoe kan jij checken of het FSD is geactiveerd?

Controleer uw configuratie vanuit jouw touchscreen in de Tesla. Selecteer 'Bediening'> 'Software' en bevestig het type Autopilot-computer. Druk vervolgens op 'Aanvullende voertuiginformatie'.
Hier zou de software moeten staan als dit geactiveerd is. Hier staat dan 'Volledig zelfrijdende Besturing'.

Ik heb geen FSD in mijn contract, kan ik dit toch nog toevoegen?

Mocht je bij het begin van het contract geen FSD hebben afgenomen, maar wil je dit later toch? Dan is dat vaak gewoon mogelijk mits de auto voor FSD is voorbereid. Mocht je hier interesse in hebben en wil je weten wat dit zou kosten voor de rest van je looptijd, stuur dan een mail naar support@mistergreen.nl en dan helpen wij je z.s.m. met jouw aanvraag!