Tesla Model S anhængertræk

Er et anhængertræk muligt på Tesla Model S?

Tidligere har Model S ikke været typegodkendt til træk, men med de nyeste versioner af Model S, som vi nu leverer, er denne funktion tilgængelig. Dette betyder, at tidligere Model S-biler, der blev leveret før fjerde kvartal sidste år (2022), ikke har en typegodkendelse til træk og kan derfor ikke udstyres med denne funktion.

Det er dog vigtigt at bemærke, at de nuværende modeller af Model S, nemlig Long Range og Plaid, er godkendt til træk og kan derfor have en trækanordning monteret. Disse modeller giver ejerne mulighed for at nyde fordelene ved at trække en trailer eller andet udstyr efter deres Model S.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om muligheden for træk på din Tesla Model S, er du velkommen til at kontakte vores supportteam, der står klar til at hjælpe dig.