Tesla Model 3 anhængertræk

Er det muligt at montere et anhængertræk på Tesla Model 3?

Ja, Tesla Model 3 kan udstyres med en aftagelig anhængertræk. Det er dog vigtigt at vide, at rækkevidden reduceres, når bilen skal trække noget. Rækkevidden falder yderligere, jo tungere anhængervægten er. Anhængertrækket til Tesla Model 3 er nu tilgængeligt som ekstraudstyr i vores konfigurator.

Eftermontering af anhængertræk?

MisterGreen påtager sig ikke ansvar for eftermontering af et anhængertræk. Hvis du som fører vælger at eftermontere et anhængertræk, forbliver du selv ansvarlig for eventuelle skader som følge af brugen af en ikke-original Tesla-del.

MisterGreen arbejder kun med originale Tesla-dele for at undgå problemer med garantien. Vi ser dog en risiko ved dette produkt, da Tesla ikke selv monterer anhængertræk efterfølgende. Dette indikerer i vores øjne, at dette produkt ikke fungerer fejlfrit og medfører risici.