Hvad medfølger som standardudstyr i Tesla Model 3?

Her er en tydelig oversigt over standardudstyr og fælge, der følger med Tesla Model 3. Du kan se alle farver, fælge, interiør og andre muligheder i vores konfigurator.

Standardudstyr i Tesla Model 3 pr. 10. maj 2022:

Alle interiører inkluderer:

1. Lydsystem med opgradering - Immersive Sound
  2. Musik og medie via Bluetooth®
  3. USB-A-port i handskerummet inklusive et bærbart lagerenhed på 128 GB
  4. 15'' berøringsskærm med kort og navigation

Komfort:

1. Elektrisk justerbare og opvarmede forsæder
  2. Klimaanlæg (2-zoner)
  3. Talestyring
  4. Sædevarme foran og bagi
  5. Opvarmet rat
  6. Wifi- og LTE-internetforbindelse
  7. Tonet glastag med sol- og UV-beskyttelse
  8. Gulvmåtter
  9. Varmepumpe
  10. Bagsæde med 60/40 nedfældning

Bekvemmelighed:

Elektrisk foldbare, automatisk dæmpende, opvarmede sidespejle

Elektrisk bagklap

Personlige førerprofiler

Midterkonsol med opbevaringsplads, 4 USB-C-porte og trådløs opladning til 2 smartphones

Premium Connectivity, 30 dages gratis prøveperiode

1. Live trafikvisning
  2. Satellitkort
  3. Videostreaming, der giver adgang til Netflix, YouTube, Twitch og mere
  4. Caraoke
  5. Musikstreaming
  6. Internetbrowser
    *Der kan være ekstra omkostninger ved nye funktioner, der bliver tilgængelige efter levering.

Tesla App:

• Nøglefri kørsel (via telefon)
  • Fjernstyret klimaanlæg
  • Fjernafisning af is (fjernafisning af forrude)
  • GPS-placering
  • Valet-tilstand

Sikkerhed:

• Automatisk nødbremsning
  • Kollisionsadvarsel
  • 6 airbags (2x airbags foran, 2x airbags i sæderne, 2x gardinairbags)
  • Elektronisk stabilitets- og trækkontrol
  • Autopilot-hardware (8 kameraer, 12 ultralydssensorer, 1 radar)
  • Tesla Sentry Mode

Farve:

• Pearl White Multi-Coat

Fælge:

• 18" Aero-fælge

Interiør:

• Sort

Autopilot:

• Giver din bil mulighed for automatisk styring, acceleration og bremsning for andre køretøjer og fodgængere i samme vognbane.

Nye funktioner bliver tilgængelige gennem softwareopdateringer, der automatisk udføres via Wi-Fi eller 4G-netværk.

Garanti:

• 4 års køretøjsgaranti, op til 100.000 kilometer
  • 8 års batterigaranti, op til 192.000 kilometer

Supercharger:

• Supercharger-netværksadgang + Pay-as-you-go (ekstra mulighed)

Ønsker du mere information? Du kan læse mere om leasing af Tesla Model 3 her.