1. Hjem
  2. Skade
  3. Reparation af skader

Hvad hedder mit forsikringsselskab?

I tilfælde af skade, skal du anmelde dit forsikringsselskab til reparatøren.

Hvis du oplever en ulykke, hvor dit køretøj er blevet beskadiget, er det vigtigt at bruge Global Forsikrings skadesanmeldelsesblanket. Du kan få adgang til blanketten her. Det er afgørende, at du nøje gennemgår hvert punkt og udfylder dem så detaljeret og præcist som muligt.

Det er føreren af køretøjet, som normalt er den primære bruger, der skal udfylde blanketten. Hvis en anden person var føreren på ulykkestidspunktet, skal der bruges oplysninger fra denne person.

I tilfælde af mere alvorlige situationer som tyveri eller brand, skal du kontakte Global Forsikring, som vil sende dig en særlig skadesanmeldelsesblanket.

Hvis der er tale om en glasskade, behøver du ikke at anmelde skaden. I stedet skal reparatøren sende regningen til Global Forsikring. Husk at angive dit registreringsnummer og policenummer. For at få oplyst dit policenummer kan du sende en e-mail til support@mistergreen.dk.