FSD aktivering

Hvordan kan du kontrollere, om FSD er blevet aktiveret?

Tjek din konfiguration fra din berøringsskærm i Teslaen. Vælg "Betjening" > "Software", og bekræft typen af ​​autopilotcomputer. Tryk derefter på 'Yderligere køretøjsoplysninger'.

Det skal være her, softwaren skal være, hvis den er aktiveret. Her vil der stå 'Fuldstændig selvkørende kontrol'.

Full Self-Driving: Alt du behøver at vide

Hos Tesla arbejder de konstant på at forbedre din køreoplevelse, og en af de mest innovative funktioner de tilbyder er deres Full Self-Driving (FSD) system. Men hvad betyder det egentlig at aktivere FSD, og hvad skal du som Tesla-bruger være opmærksom på? Lad os dykke ned i detaljerne.

Hvad er Full Self-Driving?

Full Self-Driving er en avanceret køreassistent, som er designet til at håndtere en bred vifte af køresituationer uden menneskelig indgriben. Den kan styre, accelerere og bremse automatisk for andre køretøjer og fodgængere inden for dens bane. Den inkluderer funktioner som navigation på motorveje, automatisk parkering, kald af bilen fra parkeringspladsen, og bilen er i stand til at genkende og reagere på trafiklys og stopskilte.

Jeg har ikke FSD i min kontrakt, kan jeg stadig tilføje det?

Hvis du ikke købte FSD i starten af ​​kontrakten, men ønsker du det senere? Så er det ofte bare muligt, forudsat at bilen er forberedt til FSD. Hvis du er interesseret i dette, og du vil vide, hvad det vil koste i resten af ​​din periode, så send venligst en e-mail til support@mistergreen.nl, så hjælper vi dig med din ansøgning hurtigst muligt!